Επικοινωνια
με e-mail »
ηρακλειο κρητησ
2810 282123
giatroi Οι Υπηρεσίες μας

Χειρουργική αρτηριών

Οι αρτηριακές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως είναι η διόρθωση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής, η ενδαρτηρεκτομή καρωτίδας και οι εγχειρήσεις περιφερικών αρτηριών, συχνά γίνονται για να αποτρέψουν μια αναπηρία ή επειδή απειλείται η ίδια η ζωή του ασθενή.

Τις επεμβάσεις αυτού του είδους διενεργούμε σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, πλήρως εξοπλισμένα με την κατάλληλη υποδομή, αναισθησιολόγους με εμπειρία σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για να προληφθούν επιπλοκές. Δίνουμε έμφαση στον εκτενή προεγχειρητικό έλεγχο του ασθενή και στη μεθοδική περιεγχειρητική φροντίδα ώστε να διαπιστωθεί έγκαιρα τυχόν πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί άμεσα. Είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε απρόβλεπτη τεχνική δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί στη διάρκεια μιας αγγειοχειρουργικής επέμβασης.

Οι αρτηριακές επεμβάσεις γενικά κατηγοριοποιούνται (ανάλογα με το βαθμό σοβαρότητας και τα σύγχρονα ιατρικά δεδομένα) ως μεγάλες, βαρείες ή εξαιρετικά βαρείες.