Επικοινωνια
με e-mail »
ηρακλειο κρητησ
2810 282123
giatroi Προφίλ

Ιατρείο – Συνεργασίες

 

Ο αγγειοχειρουργός Ζαχαρίας Ανδρουλακάκης δέχεται ασθενείς στο ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αθήνα. Συνεργάζεται με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφάλειες και έχει πιστοποίηση για ηλεκτρονική συνταγογράφηση του ΕΟΠΥΥ.

Ο ιατρός διενεργεί ένα ευρύ φάσμα αγγειακών και ενδαγγειακών επεμβάσεων στις πιστοποιημένες ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται. Αυτές είναι πλήρως εξοπλισμένες με την κατάλληλη τεχνική υποδομή, στελεχώνονται με εκπαιδευμένο προσωπικό και διαθέτουν Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συνεργασίες με κλινικές στο Ηράκλειο Κρήτης


CRETA INTERCLINIC
Ασκληπιείον Κρήτης
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ

 

Συνεργασίες με κλινικές στην Αθήνα


ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

 


DOCTORS΄ HOSPITAL
logo   ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

Για να ενημερωθείτε με ποιες ιδιωτικές ασφάλειες έχουν σύμβαση οι κλινικές με τις οποίες συνεργαζόμαστε και ποια δημόσια ασφαλιστικά ταμεία δέχονται, παρακαλώ ρωτήστε εμάς ή επικοινωνήστε με τις κλινικές. Προς διευκόλυνσή σας παρέχονται σύνδεσμοι με τους δικτυακούς τόπους των κλινικών. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι τα στοιχεία των συμβάσεων των κλινικών μπορεί να μεταβάλλονται κατά καιρούς.

Αν δεν έχετε ιδιωτική ασφάλεια, διαθέτουμε κάποια “πακέτα για αγγειακές επεμβάσεις” σε ορισμένες από τις συνεργαζόμενες κλινικές που είναι οικονομικά προσιτά σε όλους.

 

Τελευταία ενημέρωση 04/04/2015