Επικοινωνια
με e-mail »
ηρακλειο κρητησ
2810 282123
giatroi

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου αποτελεί συμφωνία συμμόρφωσης με όλους τους όρους και κανονισμούς του. Παρακαλούμε διαβάστε τους όλους προσεκτικά πριν συνεχίσετε τη χρήση του!

1. ΓΕΝΙΚΑ
Το περιεχόμενο που διατίθεται για φόρτωση [downloading] από το δικτυακό τόπο Angionet.gr® (εφ’ εξής ο Δικτυακός τόπος) – όπως αυτός συντίθεται από επεξεργασμένα, ταξινομημένα, κωδικοποιημένα ή μη κείμενα, πληροφοριακά έγγραφα, ενημερώσεις, ανακοινώσεις, δελτία ειδήσεων, φωτογραφικό υλικό, γραφικά, εικόνες κλπ. ως νέο σύνθετο έργο – αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του αγγειοχειρουργού Ζαχαρία Φ. Ανδρουλακάκη. Επίσης η δομή και η παρουσίαση του περιεχομένου του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη του.

2. ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ [COPYRIGHT]
Κάθε υλικό που έχει αναρτηθεί στο Δικτυακό τόπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα και εκδότη του υλικού του Angionet.gr, και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Ως υλικό νοούνται όλες οι εικόνες, σχέδια, κείμενα, γραφικά, κομβία, banners, λέξεις-κλειδιά, λογότυπα, εμβλήματα του Δικτυακού τόπου, καθώς και η διάρθρωση της σελίδας και ο τρόπος εμφάνισης του περιεχομένου του (η γενική “όψη και αίσθηση” που έχει αυτός). Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση του περιεχομένου υλικού παρά μόνο υπό τους όρους που καθορίζονται εδώ. Παραβίαση των όρων αποτελεί παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων του συγγραφέα του περιεχομένου του Δικτυακού τόπου, ο οποίος μπορεί να λάβει νόμιμα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του.

Επιτρέπεται να διαβάζετε και να εκτυπώνετε το περιεχόμενο και να χρησιμοποιείτε τα έγγραφα υπό τον όρο ότι προορίζονται για πληροφόρηση και μη εμπορική προσωπική χρήση μόνο, ενώ πρέπει να γίνεται η ακόλουθη αναφορά περί πνευματικών δικαιωμάτων: “Copyright © Ζαχαρίας Ανδρουλακάκης – All rights reserved” όποτε τα χρησιμοποιείτε.

Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, η αναμετάδοση, η τροποποίηση, η συναλλαγή ή η πώληση του συνόλου ή μέρους του υλικού του Δικτυακού τόπου, η ενσωμάτωση ή η αντιγραφή του σε οποιονδήποτε υλικό φορέα, με οποιονδήποτε τρόπο (φωτοτυπικό, ηλεκτρονικό, με μεταφορά σε σκληρό δίσκο, με παραγωγή νέου δικτυακού τόπου ή με άλλους τρόπους) με σκοπό την προσέλκυση άλλων χρηστών (internet ή intranet) και η εμπορία στοιχείων που υπάρχουν στο Δικτυακό τόπο εκτός εάν έχει δοθεί γραπτή άδεια από τον ιδιοκτήτη του copyright.

Δελτία τύπου και άλλα έγγραφα που είναι για το κοινό, μπορούν να χρησιμοποιούνται για τέτοια επικοινωνία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η προέλευση της πληροφορίας.

3. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Το υλικό στο Δικτυακό τόπο έχει συμπεριληφθεί με καλή πίστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για ενημερωτικούς, ερευνητικούς, συμβουλευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Δημοσιεύονται πληροφορίες σε ποικίλα θέματα που αφορούν τις αγγειακές παθήσεις, και αναφέρονται στην ιατρική διάγνωση και θεραπεία, σε διάφορα ιατρικά προϊόντα, σε ηθικά και πρακτικά ζητήματα, καθώς και στην πρόσβαση σε ιατρικά νέα, βάσεις ιατρικών δεδομένων, ιδρύματα και οργανισμούς, ιατρικές εκδόσεις, online περιοδικά και δικτυακούς τόπους με συναφείς πληροφορίες.

Ο Δικτυακός τόπος προσπαθεί να ελέγχει και να διατηρεί την ποιότητα των παρεχομένων πληροφοριών ώστε να είναι ενημερωμένες, ακριβείς και αποδεκτές γενικά μέσα στα διεθνή ιατρικά πρότυπα κατά την διάρκεια της δημοσίευσης. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι ιατρικές γνώσεις συνεχώς μεταβάλλονται, ότι η θεραπεία δεν είναι πάντα σαφώς καθορισμένη και ότι το ανθρώπινο λάθος είναι πάντα δυνατό, δεν μπορεί να δοθεί εγγύηση για την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε παρεχόμενης πληροφορίας. Συνεπώς, ο χρήστης έχει την ευθύνη να επιβεβαιώσει κάθε τέτοια πληροφορία πριν αποφασίσει να βασιστεί σ’ αυτή.

4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ [DISCLAIMER]
Οι πληροφορίες που περιέχονται στο Angionet.gr είναι απόψεις του ιατρού-συγγραφέα μόνο, έχουν γενικό ενημερωτικό σκοπό και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική πληροφόρηση, διάγνωση και θεραπεία ούτε τη σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ ιατρού και ασθενή και που αποτελεί την πεμπτουσία της ιατρικής πρακτικής. Επίσης, δεν αποτελούν πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική-διαγνωστική εξέταση ή θεραπεία. Οι ασθενείς που διαβάζουν άρθρα στο Δικτυακό τόπο πρέπει να αξιολογήσουν όλες τις πληροφορίες προσεκτικά με τη βοήθεια του θεράποντα ιατρού τους.

Ο αναγνώστης, και ιδιαίτερα ο επαγγελματίας υπηρεσιών υγείας, οφείλει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που περιέχονται στο Δικτυακό τόπο αναζητώντας και άλλες πηγές πριν τις χρησιμοποιήσει. Ειδικότερα, όλες οι δόσεις, οι ενδείξεις, και οι αντενδείξεις των φαρμάκων πρέπει να επιβεβαιωθούν στο πληροφοριακό ένθετο των συσκευασιών των φαρμάκων. Η χρήση των εμπορικών ονομασιών των φαρμάκων γίνεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς-πληροφοριακούς λόγους και δεν υποδηλώνει μεροληψία υπέρ αυτών.

Κάθε χρήστης συμφωνεί ότι ο συγγραφέας του περιεχομένου του Δικτυακού τόπου δεν υπέχει καμία νομική ευθύνη για τυχόν ορθογραφικές ή νοηματικές ανακρίβειες, άλλα σφάλματα ή παραλείψεις σχετικά (1) με οποιοδήποτε υλικό, (2) με τη διαβίβαση ή τη χορήγηση οποιουδήποτε υλικού που μπορεί να συνιστάται στο Δικτυακό τόπο, (3) με οποιαδήποτε ζημιά, βλάβη ή άλλη επιπλοκή σε πρόσωπα ή ιδιοκτησία που μπορεί να προκύψει από τη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε μεθόδου, προϊόντος, οδηγίας ή ιδέας που περιέχεται στο Δικτυακό τόπο, ούτε (4) με οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να συμβεί από προσβολή του συστήματος του υπολογιστή του χρήστη με ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα και επιζήμιους κώδικες, είτε πρόκειται για το Δικτυακό τόπο είτε για κάποιον άλλο δικτυακό τόπο ή server μέσω των οποίων ο χρήστης λαμβάνει το περιεχόμενό του.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ [LIMITATION OF LIABILITY]
Ο Δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, αρνητικό διαφέρον, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη ή ψυχική οδύνη ή για οποιεσδήποτε άλλες ζημιές που τυχόν προκύψουν με οποιονδήποτε τρόπο, από λάθη, αδυναμίες, παραλείψεις ή απώλεια δεδομένων κατά τη μετάδοση ή τη χρήση του παρόντος τόπου. Ουδεμία ευθύνη υπάρχει ακόμα και στην περίπτωση που συντρέχει υπαιτιότητα που απορρέει από ή σχετίζεται με την ορθή χρήση ή σωστή λειτουργία και διαβίβαση των πληροφοριών που διατίθενται.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Οι πληροφορίες που περιέχονται στο Δικτυακό τόπο παρέχονται ως υπηρεσία προς το κοινό για ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου της υγείας. Ο έχων την επιμέλεια συγγραφής και έκδοσης του Angionet.gr γνωρίζει καλά την ανησυχία σας για το ιδιωτικό απαραβίαστο και δε θα επιδιώξει να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από εσάς καθώς πλοηγείστε στο Δικτυακό τόπο, μολονότι μπορεί να έχετε οι ίδιοι δώσει πληροφορίες με τη θέλησή σας. Εάν επιλέξετε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες, σε καμία απολύτως περίπτωση αυτός δε θα πουλήσει ούτε θα επιτρέψει τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών πέραν του παρόντος Δικτυακού τόπου για οποιονδήποτε λόγο, εκτός εάν λάβουμε ενυπόγραφη εξουσιοδότησή σας να πράξουμε έτσι.

7. ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Ο τόπος Angionet.gr δεν συναλλάσσεται με εξωτερικούς οργανισμούς και δε θα πουλήσει ούτε θα επιτρέψει τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών πέραν του παρόντος Δικτυακού τόπου για οποιονδήποτε λόγο, εκτός εάν μας εξουσιοδοτήσετε να πράξουμε έτσι. Υπάρχουν φορές που ο Δικτυακός τόπος θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε δημοσκοπήσεις ή στη συλλογή δεδομένων για έρευνα ή άλλους σκοπούς. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα γνωστοποιηθούν στον οργανισμό που συλλέγει τις πληροφορίες. Τα ομαδικά μεν δεδομένα θα αναλυθούν, αλλά τα προσωπικά δεν θα κοινοποιηθούν.

Όταν επισκέπτεστε το Δικτυακό τόπο, αυτόματα συλλέγονται κάποιες βασικές πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας και συγκεκριμένα: το URL που επισκεφτήκατε πιο πρόσφατα, η διεύθυνση IP (η υπογραφή μοναδικότητας) του υπολογιστή σας, το λειτουργικό σύστημα (π.χ. Windows XP) και το λογισμικό του φυλλομετρητή (Firefox, MS Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Opera κλπ). Ο Δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει πληροφορίες στον υπολογιστή του χρήστη με τη μορφή “cookie” ή παρόμοιου αρχείου με σκοπό την προσαρμογή του υλικού που εκδίδει στο διαδίκτυο, ώστε να αντανακλά τις προτιμήσεις των χρηστών

Τι είναι cookie; Είναι τύπος αρχείου που αποστέλλεται από τους web servers στους υπολογιστές των χρηστών και αποθηκεύεται με σκοπό την “αναγνώρισή” τους την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν το συγκεκριμένο δικτυακό τόπο και “κατεβάσουν” τη συγκεκριμένη σελίδα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη συνήθη χρήση του Angionet.gr και στις περιπτώσεις που οι χρήστες επικοινωνούν με αυτόν είναι εμπιστευτικές και αξιολογούνται μόνο για λόγους που αφορούν τη βελτίωση του τρόπου διαχείρισης του Δικτυακού τόπου, την ορθότερη κάθε φορά τεχνική υποστήριξή του και την εξαγωγή συμπερασμάτων και στατιστικών στοιχείων για την επισκεψιμότητα και χρηστικότητά του.

8. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ [EXTERNAL LINKS]
Οι επιλεγείσες συνδέσεις με δικτυακές διευθύνσεις τρίτων (ή εξωτερικοί σύνδεσμοι) σχεδιάστηκαν με σκοπό τη διευκόλυνση του χρήστη. Επιτρέπουν την έξοδό του από τη δικτυακή διεύθυνση του Angionet.gr και την είσοδό του σε άλλους συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους, που όμως δεν τελούν υπό τον έλεγχο και την ευθύνη του προμηθευτή.

Το γεγονός ότι ο Δικτυακός τόπος παρέχει σύνδεσμο για πρόσβαση σε άλλο δικτυακό τόπο δεν αποτελεί έγκριση, εξουσιοδότηση, επιχορήγηση, κηδεμονία ή ιδεολογική συγγένεια με τέτοιο τόπο, τους ιδιοκτήτες ή τους συντάκτες του. Για το λόγο δε αυτό ουδεμία ευθύνη υπάρχει ως προς την ποιότητα και εγκυρότητα του περιεχομένου οποιασδήποτε από τις προτεινόμενες δικτυακές διευθύνσεις τρίτων. Επειδή υπάρχουν εγγενείς κίνδυνοι στο να βασιστείτε σε πληροφορίες τις οποίες βρίσκετε στο διαδίκτυο, ο Δικτυακός τόπος σας παροτρύνει να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους πριν ανακτήσετε και χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία βρίσκετε σε ένα δικτυακό τόπο με τον οποίο έχετε συνδεθεί.

9. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ [WEBSITE LICENSING]
Η άδεια χρήσης του περιεχόμενου χορηγείται για αποκλειστικά πληροφοριακούς, ψυχαγωγικούς, ερευνητικούς και μη εμπορικούς σκοπούς του χρήστη. Η άδεια της ηλεκτρονικής πρόσβασης στο Δικτυακό τόπο και της χρήσης του περιεχόμενου παρέχεται δωρεάν υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση.

10. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ
Ο τόπος Angionet.gr φροντίζει για την εξασφάλιση της νόμιμης άδειας της χρήσης οποιουδήποτε υλικού που έχει συμπεριληφθεί στο Δικτυακό τόπο, πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου. Ο Δικτυακός τόπος δεν είναι υπεύθυνος για την προσβολή δικαιωμάτων τρίτων σε περίπτωση δημοσίευσης ή εμφάνισης σ’ αυτόν περιεχόμενου από τρίτους, ιδιοκτησίας άλλων δικαιούχων. Για την προστασία όμως των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν αμέσως με τo Angionet.gr, ώστε ο Δικτυακός τόπος να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και δη είτε της άμεσης αφαίρεσης του υλικού για το οποίο αρνείται ο δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων τη συγκεκριμένη χρήση είτε της αναφοράς του ονόματός του ως δημιουργού του εν λόγω υλικού.

11. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ [E-MAIL]
Ο τόπος Angionet.gr μπορεί να αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους χρήστες του υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί έχουν δώσει προηγουμένως την συναίνεσή τους προς τούτο. Σε περίπτωση που οι χρήστες δεν επιθυμούν πλέον τη λήψη τέτοιων μηνυμάτων, θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

12. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Η αποστολή του Δικτυακού τόπου περιορίζεται σε γενικό ενημερωτικό σκοπό κατεξοχήν στον τομέα των αγγειακών παθήσεων. Ο Δικτυακός τόπος δεν μπορεί να υποκαταστήσει την επαγγελματική ιατρική πληροφόρηση ανταποκρινόμενος σε αιτήματα ασθενών για προσωπική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Αν έχετε οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα, είναι απαραίτητο να σας δει και να σας εξετάσει κατάλληλος ιατρός.

Ο τόπος Angionet.gr επιθυμεί πολύ τον εποικοδομητικό σχολιασμό. Ωστόσο, δεν έχει την υποχρέωση να ανασκοπεί και να απαντά σε κάθε μήνυμα με σχόλια ή παρατηρήσεις που στέλνουν οι χρήστες του Δικτυακού τόπου προς τον εκδότη, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση που να σχετίζεται με τέτοια μηνύματα.

13. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ανάρμοστο και θα απομακρυνθεί από το Δικτυακό τόπο μόλις γίνει αντιληπτό: (1) Οποιοδήποτε παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, υβριστικό, συκοφαντικό, χυδαίο, άσεμνο, βλάσφημο, απεχθές υλικό ή υλικό με φυλετικές, εθνολογικές ή άλλες προκαταλήψεις οποιουδήποτε είδους – εδώ περιλαμβάνεται και οποιοδήποτε υλικό μπορεί να ενθαρρύνει συμπεριφορές, οι οποίες συνιστούν αδίκημα, εγείρουν αστική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο τοπικό, κρατικό, εθνικό ή διεθνή νόμο, (2) Ανήθικες προτάσεις, (3) Μηνύματα των χρηστών οι οποίοι πλαστοπροσωπούν ή υποδύονται άλλους, (4) Προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν αριθμούς ταυτοποίησης προσώπων ή άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες, (5) Μηνύματα από άτομα που εμφανίζονται ότι αντιπροσωπεύουν το Angionet.gr, (6) Μηνύματα που προσφέρουν “κατέβασμα” από δικτυακούς τόπους χωρίς εξουσιοδότηση υλικού το οποίο έχει κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα ή είναι αυστηρά προσωπικό, (7) “Αλυσιδωτές” επιστολές οποιουδήποτε είδους.

14. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Στο περιεχόμενο των σελίδων του Δικτυακού τόπου δεν εμφανίζεται πουθενά διαφημιστικό υλικό, αφού ο τόπος χρηματοδοτείται αποκλειστικά από προσωπικούς πόρους και δε λαμβάνει χρηματοδότηση για το περιεχόμενο ή τη συντήρησή του από διαφημιστικές δραστηριότητες.

Ο συγγραφέας του περιεχομένου του Δικτυακού τόπου απαιτείται να αποκαλύπτει τυχόν αντικρουόμενα συμφέροντα που μπορεί να έχει, ώστε οι χρήστες να είναι βέβαιοι ότι δεν υποστηρίζονται κάποια εμπορικά προϊόντα ούτε επιχειρείται να επηρεαστεί το περιεχόμενο του Δικτυακού τόπου προς οποιοδήποτε πραγματικό ή υποθετικό προσωπικό του όφελος.

15. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
Ο τόπος Angionet.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Οι τροποποιηθέντες όροι τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία εμφάνισής τους στην δικτυακή αυτή διεύθυνση.

Ο χρήστης παρακαλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα να ανατρέχει και να συμβουλεύεται τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, όπως ισχύουν. Η εξακολούθηση της εκ μέρους του χρήσης της δικτυακής αυτή διεύθυνσης μετά την τροποποίηση κάποιων όρων αποτελεί απόδειξη σιωπηλής αποδοχής τους.

16. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Ο Δικτυακός τόπος διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επανόρθωση, όπως προβλέπεται από το νόμο και το δίκαιο, για παραβιάσεις αυτών των κανονισμών περιλαμβανομένου και του δικαιώματος της απαγόρευσης της πρόσβασης στο Δικτυακό τόπο από ορισμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. Οποιαδήποτε φιλονικία, διαφορά, αντίρρηση ή απαίτηση που πηγάζει από ή σχετίζεται με την παρούσα σύμβαση διέπεται από τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας. Ρητά αποδέχεστε ότι τα δικαστήρια του Ηρακλείου Κρήτης έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση εμπλέκει τον εκδότη ή το περιεχόμενο του Angionet.gr.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας! Ελπίζουμε να βρείτε τον τόπο Angionet.gr χρήσιμο. Για ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με το Δικτυακό τόπο, παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας.

Τελευταία αναθεώρηση: 03/03/2015